Chrissie's Bloemenkiosk

Voor al uw bloemen, planten en rouwwerk

Over ons  

 

8 jaar lang hebben wij op het Stadshart in Amstelveen gestaan met de bloemenstal maar na die jaren was het tijd voor iets nieuws. Wij begonnen een bloemenwinkel maar dit liep helaas niet zoals verwacht. Vandaar dat wij nu een bloemenstal zijn begonnen op de van der Hooplaan in Amstelveen bij de rotonde naast de Rabobank.

U kunt 5 dagen in de week bij ons terecht voor een prachtige bos bloemen, een leuk plantje of een mooi rouwboeket/werk. 

Wij zijn voorzien van een groot assortiment bloemen en binnen/buiten planten. Van maandag t/m zaterdag staan er dagverse kant en klare boeketten in de winkel. Kunt u toch geen keus maken? Dan stellen wij graag een boeket voor u samen. 

Wij verzorgen niet alleen boeketten maar ook rouwboeketten/rouwwerk en zakelijke boeketten. Als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, bezorgen wij ook. U kunt dan een bestelling plaatsen via de telefoon of e-mail. We bezorgen vanaf €20 gratis in Amstelveen en regio.

Om te zorgen dat wij altijd de mooiste bloemen in huis hebben, bezoeken wij dagelijks de bloemenveiling. Heeft u een speciale wens? Laat het ons weten en wij kijken wat de mogelijkheden zijn.

 

 


 

E-mailen
Bellen